Tiedotteet

Uusi appi auttamaan pienyrittäjiä sekä helpottamaan asiointia kriisissä

Tiedote.

Startup-yritys Superlaiffi tuo markkinoille kevään aikana uuden apin auttamaan koronakriisin mukanaan tuomiin haasteisiin yhteiskunnan tueksi. Koodausvaiheessa oleva appi auttaa ketterällä tavalla erityisesti mikroyrittäjiä tavoittamaan asiakkaat digitaalisin keinoin.

Kansalaiset voivat apin avulla etsiä tekijöitä mihin tahansa tarpeeseen lokaatiosta riippumatta. Appi yhdistää tavoitettavissa olevat tekijät alueellisesti sekä käytettävyyden mukaan. 

Appi on kehitetty auttamaan yrittäjiä muuttuvassa markkinatilanteessa. Appi toimii yrittäjälle modernina näyteikkunana ja markkinoinnin apuna. Parhaassa tapauksessa yrittäjä tai yritys voi luopua kalliista toimitilastaan ja mennä suoraan asiakkaan luokse. 

Uusi appi auttaa kansalaisia löytämään saatavilla olevia palveluita.

Ratkaisu auttaa digiloikassa

“Tiedämme, että 70%:lla yrittäjistä on puutteelliset digitaidot, mutta tätä appia osaa käyttää kuka vain”, kertoo idean kehittänyt Superlaiffin Arla Joensuu. Appi toimii iOS- ja Android-puhelimilla sekä verkkoselaimilla.

“Haluamme olla omalta osaltamme auttamassa yhteiskuntaa tässä mullistavassa tilanteessa. Aidosti uskomme, että idea tukee uuden ajan liiketoimintaa”, pohtii Superlaiffin Timo Kuusisto.

“Yrittäjä päättää itse, milloin on apissa tavoitettavissa ja minkälaisiin kutsuihin hän voi ja haluaa vastata”, kertoo Kuusisto.

Vallitseva tilanne osoittaa sen, että sellainen yritys tai yrittäjä tulee selviytymään, joka pystyy ketterästi muokkautumaan uusiin tarpeisiin ja uudenlaiseen joustavuuteen. Tuotteemme avulla se on mahdollista kenelle tahansa.”

Pelillinen käyttö innostaa ja palkitsee

Appi auttaa kansalaisia tavoittamaan yrittäjiä ja yrityksiä nopeasti, sekä aidosti saamaan apua kulloiseenkin tarpeeseen. Kuluttajien ja yritysten välille aukeaa apissa suora keskusteluyhteys.

Apissa on myös palkitsemisjärjestelmä, joka palkitsee aktiivista käyttäjää ja ohjaa käyttäjiä taas uusien yritysten luokse.

Appi on alkuvaiheessa maksuton kaikille käyttäjille. Tulevaisuudessa ajatuksena on, että maltillisella kuukausimaksulla yrittäjä saa apua kassavirran kasvattamiseen, sekä uusasiakashankintaan.

Appi on kansalaisten ja yrittäjien käytössä viimeistään toukokuussa 2020.

Appi on kehitetty auttamaan yrittäjiä muuttuvassa markkinatilanteessa.

Lisätietoja:
Arla Joensuu
Puhelin: 358(0)456-56-7065
arla@superlaiffi.fi