Uutiset

Suomen Latu ja start up -yritys Superlaiffi yhteistyöhön

Tiedote 5.3.2020

Suomalaisia vaivaavaan liikkumattomuuteen ja yksinäisyyteen saadaan pian apua, kun Suomen Ladun ja start up -yritys Superlaiffin alkava yhteistyö helpottaa liikuntakaverin, tapahtuman ja yhteisön löytymistä. Suomen Latu ja Superlaiffi aloittavat yhdessä hankkeen, jonka tavoitteena on tuottaa sekä Suomen Ladun jäseniä että muita liikkujia palveleva digitaalinen sovellus.

Superlaiffi on suomalainen start up -yritys, jonka tavoitteena on löytää moderneja tapoja hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Superlaiffi on kehittämässä digitaalista sovellusta helpottamaan itselleen sopivan yhteisön sekä kaverin löytymistä.

– Kehitettävältä ratkaisulta toivomme, että se auttaa meitä tavoittamaan jäsenemme modernilla ja ketterällä tavalla, iloitsee Suomen Ladun toiminnanjohtaja Eki Karlsson.

Suomen Latu on yleishyödyllinen kuntoliikunta-, ulkoilu- ja terveysliikuntajärjestö, jonka tehtävänä on edistää ulkoilua ja ulkona tapahtuvaa liikuntaa kaikkialla Suomessa.

Suomen ladulla on 87.000 jäsentä ympäri Suomen

– Olemme jo jonkin aikaa pohtineet ratkaisua, jonka avulla saisimme lisää jäseniä, informoisimme lukuisista hienoista tapahtumistamme sekä pystyisimme helpottamaan jäsenyhdistyksiemme työtä.

– Kehitämme aktiviteetteja nuorille aikuisille ja kannustamme heitä mukaan toimintaamme yhteistyön avulla, pohtii Suomen ladun markkinointi- ja viestintäpäällikkö Panu Könönen.

– Meillä on todella paljon toimintaa lapsiperheille ja perinteisesti järjestötoiminta on vetänyt puoleensa varttuneempaa väkeä. Haluamme kehittyä modernin maailman mukana, ja alkava hanke auttaa meitä tässä tavoitteessa, iloitsee Könönen.

Hankkeen aikana kehitetään uusi ratkaisu prototyypin avulla

– Tiedämme, että meistä suomalaisista joka viides on jollain tavalla yksinäinen ja lähes joka toinen on ylipainoinen. Olemme selvittäneet, että lähes 80 % haluaisi liikkua enemmän, ja lähes saman verran aikuisista olisi valmis käyttämään digitaalista sovellusta liikkumisen apuna, kertoo Superlaiffin Arla Joensuu.

– Odotamme innolla alkavaa yhteistyötä, sillä omien testiemme perusteella ratkaisullemme on kova tarve Suomessa, kertoo Superlaiffin Timo Kuusisto.

– Tavoitteenamme on yhdistää ihmisiä oikeasti, ei vain virtuaalisesti, vaan ihan kasvokkain. Ihmiset eivät enää luonnostaan kohtaa, vaikka ihmisellä on geeniperimän sanelema kaipuu inhimilliseen vuorovaikutukseen.

Suomen Latua ja Superlaiffia yhdistää paitsi yhteiset arvot, myös kiinnostus digitaalisiin ratkaisuihin, joilla autetaan ihmisiä voimaan paremmin. Yhteisen hankkeen kesto on vähintään kolme vuotta ja yhteistyö alkaa heti.

Lisätietoja hankkeesta:
Suomen Latu
Panu Könönen 
viestintä- ja markkinointipäällikkö
puh. 040 703 6209

Superlaiffi OY
Arla Joensuu
viestintä
puh. 0456 56 70 65