Yleinen

Start up-yritys Superlaiffi etsii sopivaa kumppania liikuttamaan suomalaisia!

Tule mukaan auttamaan – meillä on vastaus liikkumattomuuden haasteeseen!

Olemme kehittäneet verkkopohjaisen työkalun jonka avulla ihmiset löytävät sopivaa urheilu- ja aktiivisen elämän seuraa. Sovelluksen ensimmäinen MVP-versio on julkaistu ja testattu.  Nyt etsimme dynaamisia kumppaneita avuksi jotta saamme koko Suomen liikkeelle. Hiotaan raaka timantti kuntoon yhdessä ja tehdään ihmeitä!

Superlaiffi auttaa aktiivisen elämän saavuttamisessa ja ylläpidossa ja keskittyy erityisesti liikuntaan ja ihmisten yhdistämiseen. Tuotamme erilaisia ratkaisuja helpottamaan arkea jotta muutoksen tekeminen olisi mahdollista. Ensimmäinen, ilmainen,  tuotteemme on verkkoselainpohjainen sovellus jonka avulla:

  • löydät sopivaa treeniseuraa
  • löydät uusia lajeja
  • pidät motivaation yllä
  • saat kannustinpalkintoja aktiivisuudesta

Kiinnostaako juoksu, jooga, uinti tai shakinpeluu? Kaipaatko seuraa koiranulkoilutukseen, lasketteluun tai vaikkapa vanhusten kävelytykseen? Mitäpä jos kokeilisit seinäkiipeilyä, pihapelejä tai roskajuoksua?

Ihminen on luotu liikkumaan ja olemaan onnellinen!

Tiedämme, että meistä suomalaisista joka viides on yksinäinen ja joka toinen ylipainoinen. Olemme selvittäneet, että kuitenkin yli 80% haluaisi liikkua enemmän ja yli 75% olisi valmis käyttämään siihen teknologiaa apuna.

Nyt on aika ryhtyä toimeen ja saada kansalaiset liikkeelle, tapaamaan toisiaan ja voimaan hyvin. Näin säästyisi vuosittain miljardeja myös valtion kassasta – ehkä ne voisi käyttää meidän vanhuksista huolehtimiseen?

Run happy - Superlaiffi

Ota yhteyttä päättäjä, tekijä ja toimija!

Oletko kunnanjohtaja, pormestari vai elinkeinoelämän edustaja? Sijoittaja, yritysmoguli, säätiön jäsen? Liikuntatoimen johtaja, hyvinvointialan edustaja? Onnellisuusguru? Terveellisestä elämästä kirjoittava bloggaaja?

Riittää, että haluat auttaa ja olla mukana nujertamassa yhteiskunnan kasvavaa ongelmaa kanssamme. Meillä on nykyaikainen ratkaisu, tutkittua tietoa ja intoa saada muutos aikaan. Sovelluksemme voi helposti muokata tulevan kumppanimme näköiseksi, se toimii globaalisti ja kielinä on suomi ja englanti.

Uusi vuosi, uudet mahdollisuudet – auta meitä auttamaan!

Ota pian yhteyttä niin kerromme lisää.

Lisätietoja:
Arla Joensuu
arla@superlaiffi.fi
puh. 045 656 70 65