Uutiset

Rahoitusta yrittäjiä auttavan ratkaisun kehittämiseen Business Finlandilta

Business Finland julkaisi muutama viikko sitten tukipaketin vallitsevaan häiriötilanteeseen. Digitaalisia ratkaisuja kehittävä Superlaiffi oli samana päivänä saanut murskaavan sähköpostin yhteistyötaholta, jonka kanssa oli, vihdoin, ollut tarkoitus päästä vauhtiin taaperoikäisen startuppin kanssa. Maailmaa ravistelevan tilanteen takia yhteistyö tulisi viivästymään, tai pahimmassa tapauksessa jopa peruuntumaan kokonaan. Viikko häiriörahoituksen hakemuksen jättämisestä yritys sai viime perjantaina tiedon, että Business Finland rahoittaa toimintaa 10.000:lla eurolla.

Edellisenä viikonloppuna yritys oli tullut valituksi Hack the Crisis Finland -ideointikilpailussa top 15 -finaaliporukkaan ja tajunnut, että olemassaolevan prototyypin moottorilla pystyttäisiin auttamaan kärsiviä pienyrittäjiä.

Support Sovellus auttaa yrittäjiä

Kuluttaja löytää tarvitsemansa avun läheltä

Epäselvässä maailmantilanteessa yritys aikoo tuoda mahdollisimman pian markkinoille sovelluksen, jonka avulla kuluttaja löytää reaaliajassa paikallisen yrittäjän. Yrittäjä tavoittaa asiakkaan, joka hänen palveluitaan tai tuotteitaan juuri sillä hetkellä tarvitsee. Ratkaisun avulla kuluttaja ja yrittäjä pystyvät suoraan kommunikoimaan keskenään ja sopimaan tavoista, miten asiakas saa tarvitsemansa palvelun tai avun.

Yrittäjällä ei tarvitse olla voimavaroja, osaamista tai rahaa ottaakseen sovelluksen käyttöön. Ratkaisu on kehitetty tasa-arvoistamaan markkinoita ja se auttaa yritystä tavoittamaan asiakkaat nopeasti vallitsevasta tilanteesta huolimatta.

”Olemme kiitollisia saamastamme rahoituksesta, sillä sen avulla pystymme nopeuttamaan tarpeellisen avun tuomista yrittäjille”, kertoo tunnelmia Superlaiffin perustaja Timo Kuusisto.

”Meillä on kahviloitsijatausta, joten tasan tiedämme, mitä tämä kriisi tarkoittaa pienyrittäjille. Haluamme auttaa!”

”Esiselvitysrahoitus myönnetään liiketoiminnan uudistamis- ja kehittämistarpeisiin ja kuluvan viikon aikana toivomme löytävämme sovelluskehitykseen tueksi kumppanin, jolla on aito halu helpottaa pienyrittäjien hätää”, kertoo Superlaiffin Arla Joensuu.

”Haluamme tueksemme osaajia, jotka auttavat meitä tekemään sovelluksen, joka vähentää lomautuksia, köyhyyttä ja kärsimystä.”

Haluatko tietää lisää?

Yrittäjä, jätä yhteystietosi, niin tiedät ensimmäisten joukossa kun sovellus on valmis. Yhteystietosi pääset kirjaamaan täältä (kunnioitamme yksityisyyttäsi, emmekä luovuta tietojasi kolmansille osapuolille).

Lisätietoja:
Arla Joensuu, puh: 0456-56-7065, arla@superlaiffi.fi
Timo Kuusisto, puh: 044-577-3477, timo@superlaiffi.fi