Laura bloggaa huipulla, Superlaiffi Yleinen

Esittelyssä Superlaiffin uusi ihana bloggaaja Laura

Etsimme ja löysimme tiimiimme ihanan ja innostavan Lauran, joka on seurannut unelmaansa ja intohimoaan ja perustanut oman yrityksen tehdäkseen sitä, mikä on hänelle luontaisinta. Jatkossa voit lukea Lauran elämästä Superlaiffin bloggaajana. Tulette saamaan innostavia vinkkejä ja neuvoja peeteen näkökulmasta myös applikatiossa. Tervetuloa mukaan aktiivisen elämän valloitukseen, Laura!

Moikka,

mä olen Laura. Olen iloinen ja tottakai hirmu reipas, sillä olenhan personal trainer ja ravintovalmentaja. Niinhän me kaikki liikunnan alan ohjaajat ollaan. Liikutan ja opastan asiakkaitani täällä napapiirin toisella puolen, Levillä ja Kittilässä. Tulin tänne “kaudeksi” mutta tässä pyörähti juuri viides käyntiin.

Liikunta ja hyvinvointi ovat aina olleet osa elämääni jo lapsuuden harrastuksista ja kodin opeista lähtien. Ammatiksi tämä ala alkoi muodostua vuonna 2012 kun kävin ryhmäliikuntaohjaajan koulutuksen ja aloitin jumppien ohjaamisen. Päädyin liikunta-alalle vasta aikuisiällä, muiden opintojen ja työpaikkojen kautta. Näin jälkikäteen ajatellen koen että liikunta ja hyvinvointi ovat olleet minulle niin tärkeä arvoja, mitä en ole ehkä siinä vaiheessa tajunnut, että ne ovat ”puskeneet läpi” ja muut alat ovat jääneet. Olen halunnut innostaa muitakin ihmisiä voimaan paremmin ja saamaan liikunnasta iloa ja energiaa elämään.

Laura bloggaa treenatessa, Superlaiffi

Supeflaiffilla on mielestäni mahtava idea saattaa ihmisiä liikkumaan yhdessä! Olen työssäni monen kuullut valittelevan sitä kun ei ole seuraa joka lähtisi lenkille tai kuntosalille ja usein liikkuminen jää sen takia kokonaan harrastamatta. Mikä on tietenkin tosi harmi! Superlaiffin avulla voit löytää treeniseuraa, kenties jopa uuden ystävän tai mistä sitä tietää jos elämäsi rakkaus olisikin huominen sulkapallovastustajasi!?

Personal Trainer Laura Hakala logo Porkkana toimii tutkitusti keppiä paremmin ja Superlaiffi-sovellus palkitsee käyttäjänsä liikunnasta ihan oikein palkinnoin! Tämä on mielestäni loistava ero esimerkiksi aktiivisuusrannekkeeseen. Ranneke antaa sinulle pokaliin ja huutelee kun olet ollut epäaktiivinen rannekkeen mielestä liian pitkään. Itseäni ei ainakaan kellon antama pokaali juuri motivio ja ”lähde liikkumaan” kehotukset lähinnä ärsyttävät! Superlaiffin kautta voit saada palkinnoksi vaikkapa tutustumiskerran uudelle salille! Motivoiva palkinto, ja mikä tärkeintä näin alan ammattilaisen näkökulmasta, päädyt liikkumaan lisää.

Laura bloggaa avannossa, Superlaiffi

Meillä on siis Superlaiffin kanssa sama tehtävä: innostaa, kannustaa ja motivoida ihmisiä liikkumaan ja jos se tapahtuu vielä hyvässä seurassa, vielä parempi!

Voit hyödyntää sovellusta treenikaverin etsimiseen esimerkiksi työkeikalla toisessa kaupungissa, tai voit käyttää sitä pienimuotoisena treenipäiväkirjana – mitäs minä olen tällä viikolla jo harrastanut? Täyttyykö viikottainen liikuntasuositus 2,5 h rauhallisesta liikkumisesta tai 1h 15 min hengästyttävästä liikunnasta JA kahdesta lihaskuntotreenistä? Onko treenejä tullut jo enemmän kuin tarpeeksi? Jes, pidä lepopäivä. Vai näyttääkö sovellus vasta yhtä 15 min koiralenkkiä kuluneelle viikolle? Aijai, pakkaapa kassi ja suuntaa vaikka uimahalliin niin ei syysmyrskytkään haittaa!

Laura bloggaa suksilla, Superlaiffi

Laura Hakala
Personal trainer ja ravintovalmentaja